Smittestopp

2 days ago11 millioner har lastet ned Smittestopp-appen men den blir ikke mye brukt. Mobiliserte frivillige til pakking av 1000 tester Flere koronasmittede forteller om et nytt symptom.


Youtube Biru Apk In 2021 Cell Phone Screen Youtube Android Phone

2 days agoFHI vil sende ut 4 millioner SMS-er om Smittestopp.

. FHI vil sende ut 4 millioner SMS-er om Smittestopp To klikk og du kan lese Aust-Agder Blad gratis i hele januar Nye 13 ble tatt på Vinterkjær. Slik blir Norges smittevernstiltak mottatt i USA. Leder Årets tredjeklassinger har hatt koronatiltak i alle tre årene på videregående skole.

Da regjeringen innførte nye tiltak for å hindre koronaviruset å spre seg ble det blant annet innført nasjonal skjenkestopp. Smittestopp er en app fra Folkehelseinstituttet FHI. Du kan når som helst avslutte dine varsler og slette din e-post adresse ved å følge lenken i varslene du mottar.

Det var myndighetene med daværende helseminister Bent Høie i. Appen har 16-års aldersgrense. Vi kan bare tenke på hvilke konsekvenser det har.

E-postadressen du registrerer her vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsvarsler du har bedt om. Den skal bidra til å forhindre at koronaviruset sprer seg i samfunnet og er helt frivillig å bruke. Madeleine fra Opaker er på jakt etter lokale historier.


Nrs Cheat Tool Apk In 2021 Cheating Playstore Mobile Legends


Pin Pa Ceramics


Smittestopp On The App Store Apper Positiv


Www B Open No Open Studios Bergen Norway


Gab Social Media Apk In 2021 Social Media Social Media

Previous
Next Post »